Mara ima malo janje

BonTon TV vam s ponosom predstavlja vlastitu inačicu tradicionalne američke pjesme za djecu "Mary had a little lamb"
"Mary had a little lamb" je napisala Sarah Josepha Hale u 19. stoljeću u Americi. 
Za pjesmu se vjeruje da je nastala po istinitom događaju - janje je jednog sunčanog dana uistinu dopratilo do škole djevojčicu po imenu Mary.

Naša verzija "Mara ima malo janje" je veseli prikaz djevojčice Mare koja se pažljivo brine o svom najdražem janjetu. Pjesma je bogata rimom, veselim ritmom i na hrvatskom je jeziku. Također je i poučna te razvija odgovornost djece prema životinjama. Ova pjesmica za djecu je popraćena bogatom, šarenom i oku ugodnom animacijom koja je tu da donese radost na lice svih mališana.

Upoznajte miša Jozu i njegovu šaljivu pjesmicu za djecu!
Miš Jozo je jedan veoma šarmantan, naočit, sladak i iznimno pametan miš - ili barem on to tako misli.
Dok je pisao pjesmu "Ja sam Jozo" tri veoma bitne stvari su mu bile na umu:

1. On je najbolji miš od svih. (Skroman - kao i uvijek.)
2. Ne voli mačke. (One njega jako vole. :D)
3. Pjesmicu ćete moći poslušati isključivo na BonTon TV kanalu. (Hvala mu na tome!)
Pomalo pun sebe, ali uvijek komičan u tome, Jozo je tu da zabavi djecu svih uzrasta i da ih podigne na noge - jer ova pjesma je ko stvorena za ples.
Zaplešite s Jozom, pratite njegov ples ili pak kreirajte svoju koreografiju i naravno zapjevajte njegovu "skromnu" i smiješnu
autobiografsku pjesmu za djecu "Ja sam Jozo" koju priprema za predstojeći mišji festival u Štakorovcu gornjem i probudite miša u sebi! :D
Ciju, ciju, ciju - cu!
Tri vjeverice male

"Tri vjeverice male" je originalna BonTon TV pjesmica za djecu na hrvatskom jeziku. Uz to što je smiješna i vesela također je i poučna - uči djecu da vjeverice (ali i druge životinje) mogu jako dobro skakati zbog svog bogatog i kitnjastog repa kojim sjajno održavaju ravnotežu. Da, da - vjeverice su sjajni skakači.

Naše tri male vjeverice Nera, Greta i Biba nisu to još naučile i nisu baš najbolje skakačice - ali tu je mudra sova koja će ih svojim znanjem izvesti na pravi put i naučiti kako pravilno skakati.
Pjesmica je naravno puna bogate i lako pamtljive rime oblikovane u djeci smiješan tekst sa odličnim ritmom.
Kao i sve dosadašnje, ali i buduće BonTon TV pjesmice za djecu i ova je popraćena izrazito zabavnom i bogatom 3D animacijom i veselim i šarenim bojama.
Zabavite se s naše neodoljive tri vjeverice male, zaplešite i zapjevajte s njima! :)